Οι αποστολές και οι βαθμολογίες τους

2nd Robot Game - Μένουμε σπίτι με την βοήθεια των ρομπότ

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για τον δεύτερο γύρου του διαγωνισμού. Μην χάνετε τον χρόνο σας και μην ξεχνάτε να κλείνετε Train our robot

ημέρες
ώρες
λεπτά
δευτ.
c2s1

εκτέλεση αποστολή 1

Βόλτα με τον σκύλο

Εμείς μένουμε σπίτι, ο σκύλος χρειάζεται όμως την βόλτα του.
Γι΄ αυτό πρέπει να μεταφέρετε τον σκύλο από την βάση στο πάρκο.
Εκεί τον αφήνετε για να πάρετε τους πόντους. Σε περίπτωση που είναι μερικώς τοποθετημένος στο πάρκο παίρνει και μερική βαθμολογία.

m1

βαθμολόγηση

βαθμολόγηση

m4_3

25 βαθμούς

m1

40 βαθμούς

εκτέλεση αποστολή 2

Σούπερ μάρκετ για ψώνια

Το ρομποτάκι πρέπει να εξυπηρετήσει τρεις διαφορετικές οικογένειες. Υπάρχουν τρεις σακούλες που πρέπει να τις μεταφέρετε σε τρία διαφορετικά σημεία. Πρέπει να τοποθετηθούν ολόκληρα μέσα στους λευκούς κύκλους, οι οποίοι βρίσκονται στις τρεις γωνίες της πίστας. Σε περίπτωση που είναι μερικώς τοποθετημένες η βαθμολογία τους μειώνετε. Εάν τοποθετήσετε και τις τρεις σακούλες μέσα στους λευκούς κύκλους τότε παίρνετε και το bonus.

m2

βαθμολόγηση

βαθμολόγηση

m2_2

25 βαθμούς / σακούλα

m2_1

40 βαθμούς / σακούλα

m2

extra bonus 
+70 βαθμούς

εκτέλεση αποστολή 3

Στο φαρμακείο για αντισηπτικά και μάσκες

Τελείωσαν τα αντισηπτικά και οι μάσκες. Από το πλησιέστερο φαρμακείο θα μεταφέρετε έτοιμα κουτιά με υλικά προστασίας του Covid19.
Εάν τοποθετήσετε και τα δύο τα κουτιά μέσα στα ορθογώνια πλαίσια ή έστω μερικώς, παίρνετε bonus βαθμολόγηση. Προσοχή κατά τη μεταφορά τους δεν πρέπει να ακουμπάνε την πίστα. 

m3

βαθμολόγηση

βαθμολόγηση

50 βαθμούς / κουτί

75 βαθμούς / κουτί

m3

extra bonus
+90 βαθμούς

εκτέλεση αποστολή 4

Τέλος η βόλτα με τον σκύλο

Πρέπει να επιστρέψετε τον σκύλο στην βάση, αυτή είναι η τελευταία σας αποστολή και εκτελείτε στο τέλος. Πρέπει να επιστρέψει μέσα στην βάση εκκίνησης. Όπως και στις άλλες αποστολές εάν τον τοποθετήσετε μερικώς τότε μειώνετε και ο βαθμός.

m1

βαθμολόγηση

βαθμολόγηση

m4_3

40 βαθμούς

m4_1

70 βαθμούς

Ποινές

Όταν το ρομποτάκι έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε αποστολή πρέπει να επιστρέψει στην βάση μόνο του. Σε περίπτωση που το μεταφέρετε πίσω στην βάση με τα χέρια, τότε παίρνετε μία ποινή. Οι ποινές είναι στο σύνολο 5, και η κάθε ποινή μειώνει την βαθμολογία σας με 5 βαθμούς

pentalties

Hello!

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας